O nas

Smo Anja, Martina, Samanta in Tejka. Še dokaj sveže podjetnice, z različnimi predhodnimi izkušnjami. Naključje je hotelo, da smo se spoznale na daljšem izobraževanju o podjetništvu. Ideja o skupni – povezovalni točki – ki bi združila ženske podjetnice na našem območju pa je nastala, medtem ko smo same iskale odgovore, možnosti uresničitve zanimivih podjetniških idej in podporo v zvezi s podjetništvom.

Splet ponuja nešteto odgovorov. Je pa pogovor iz oči v oči, z osebo, ki že ima podjetniško izkušnjo, neprecenljiv. In ravno to je glavno vodilo zavoda. Povezati ženske podjetnice med seboj. Obenem deliti izkušnje s tistimi, ki o tem koraku še razmišljajo.

Vabimo vas, da postanete sooblikovalke nadaljnjih korakov zavoda. Z vami želimo ustvariti žensko podjetno okolje. Tako, ki bo v podporo primorskemu ženskemu podjetništvu.

Kaj prinaša članstvo v Zavodu Primorske Podjetnice

Tiste, ki se boste odločile za članstvo, vam –  v sklopu zavoda – ponujamo tudi ugodnosti: vpis v spletni katalog na uradni strani Zavoda Primorske Podjetnice, cenejše oglaševanje na socialnih omrežjih preko zavoda (FB, IG, LinkedIn), možnost predstavitve vaše dejavnosti, izdelka v blogu na spletni strani zavoda, cenejše oglaševanje z bannerji, sodelovanje na sejmih v skupni postavitvi, po ugodnejših cenah, brezplačna organizirana druženja, v obliki mreženj, z različnimi vsebinami (najmanj 8x letno), popusti na izbrane delavnice, ugodnosti pri nakupih opravljenih pri naših partnerjih …

USTANOVITVENE ČLANICE

Samanta Šrot s.p., podjetnica in soustanoviteljica Zavoda Primorske Podjetnice.
Samanta ustvarja edinstvene uhane pod znamko Earrings by Samanta. Vsi uhani so izdelani na podlagi predhodnega naročila, so personalizirani in unikatni.
Samanta, mlada podjetnica, meni, da je taka ponudba prava pot. V prihodnosti bodo kupci pričeli iskati vse več kakovostnih in unikatnih izdelkov, ki bodo v celoti presegali masovno ponudbo iz kitajskega trga.
Svojo ponudbo namerava razširiti. Pripravlja namreč nekaj novega oz. izdelke z boljšimi in kvalitetnejšimi kristali, višjega cenovnega razreda.
Earrings by Samanta lahko sledite na Instagramu: @earrings_by_samanta
ter Facebooku:
www.facebook.com/earrings.bysamanta/
#earrings_by_samanta #earrings #handmadejewelry #jewelry #jewellery #bijoux #bizuteria #smile #love #beautiful #beauty #fashion #style

Martina Marsetič Tomažič s.p., podjetnica in soustanoviteljica Zavoda Primorske Podjetnice.
Podjetnica je svoje dolgoletne jezikovne izkušnje združila v podjetje SinoniM, ki ponuja storitev prevajanja (tudi tolmačenja) strokovnih, splošnih besedil, v jezikovnih kombinacijah angleščina, italijanščina in slovenščina.
Martina ponuja prilagojeno poučevanje, inštruiranje angleščine in italijanščine za OŠ in SŠ. Poučevanja so prilagojena potrebam posameznika in skupinam. V okviru SinoniMa potekajo tudi različne jezikovne delavnice (otroške jezikovne delavnice, delavnice poslovnega jezika, …).
Sledite ji lahko na Facebooku:
facebook.com/SinoniMprevajanje/
Pišite ji na elektronski naslov: info@sinonim-prevajanje.si
Spletna stran: https://sinonim-prevajanje.si
#prevajanje #poučevanje #delavniceposlovnegajezika #sinonim #prevajalka #prevajalkaitalijanščine #prevajalkaangleščine #prevajanjestrokovnihbesedil

Teja Todorović Diaz s.p., podjetnica in soustanoviteljica Zavoda Primorske Podjetnice.
Teja je ustanoviteljica in lastnica podjetja LivingPix. Podjetje nudi storitev sortiranja fotografij, ki se nam skozi leta nalagajo po različnih digitalnih medijih. S časom nanje pozabimo. LivingPix za naročnika selekcionira fotografije, pripravi skupine fotografij za tisk na foto papir, poskrbi za tisk in smiselno razporeditev v fotoalbum ali fotoknjigo. Ob tem izbere najboljšega in kvalitetnega ponudnika. Teja, na spletni strani www.livingpix.si, in FB strani @LivingPix ponuja pakete svojih storitev.

#fotografija #organizacijafotografij #fotoknjiga #fototisk #primorskepodjetnice #zpp #femalepower #photography #photoorganizer #photoorganizing

Anja Petrarca s.p., je podjetnica, Ilustratorka, soustanoviteljica in direktorica Zavoda Primorske Podjetnice.
Anja riše personalizirane ilustracije, ilustracije knjig z otroškimi vsebinami oziroma vse, kar besede ne zmorejo povedati in kar fotografija ni zajela.
Njenim ilustracijam lahko sledite na Instagramu: @petrarcaillustration
Facebook: Anja Petrarca Illustration
#personaliziraneilustracije #personalizedgifts #ilustracije #ilustrations